1. plus een stel ingehuurde figuranten. Ergens niet bij kunnen zijn waar je graag bij wilt zijn is nooit leuk, maar nu wij ook eindelijk het nummer mogen horen maakt het niks meer uit. De videoshoot is blijkbaar gewoon een herhaling van Invisible, daar hebben we weinig aan gemist zo te zien
  2. Originally posted by Ricku2:[..]
    plus een stel ingehuurde figuranten. Ergens niet bij kunnen zijn waar je graag bij wilt zijn is nooit leuk, maar nu wij ook eindelijk het nummer mogen horen maakt het niks meer uit. De videoshoot is blijkbaar gewoon een herhaling van Invisible, daar hebben we weinig aan gemist zo te zien
    Het gaat meer om het intieme gevoel van U2 bezig te zien en horen in een kleine ruimte natuurlijk Nu goed, volgende keer
  3. Yes! En vergeet ook niet de voorpret...en het feit dat je daar staat en weet dat de concerten nog moeten komen!

    Verder was het ook best irritant dat na dit steengoede nummer, de show gewoon stopte...en dat dan 5x

    @Glenn: ja jammer dat er niet bij kon zijn, maar leuk om je hier weer te zien
  4. Om even de groep aan te vullen, ik ben ook een Red Hill member.
    Mij werdt door de organisatie vertelt dat ze op volgorde iedereen hadden uitgekozen, en dat ik 1 van de 1e was.

    En voor de aanwezigen , over de (uitkozen) figuranten :
    Het groepje (paar jongens en meiden ) dat laat binnenkwam en dat als 1e naar binnen mocht, waren uitgekozen figuranten.
    Het groepje jonge meiden, die vanaf het begin binnen waren, vertelden mij dat ze gevraagd waren om te komen en om te dansen.
  5. Dank voor de aanvullende info u2akira
  6. Thanks. Dat maakt veel duidelijk.
  7. Was een ervaring om nooit te vergeten!
  8. Ik sprak voor de opnames een Amerikaanse die in nederland was voor een opleiding tot yoga lerares. Zij was met een groepje medestudenten tijdens de lunch van het terras geplukt. niet iedereen was meegegeaan, aangezien er geheimzinnig was gedaan over wat de bedoeling was. Ze was inmiddels helemaal blij toen ze door had dat het om clip opnames van U2 ging....... Maar om nu te zeggen dat het een echte fan was? En die mochten dan in groepje 1 en wij lange Nederlanders als "klapvee" achteraan in groepje 5. maar we waren er wel bij!!!!!!
  9. Originally posted by veltbakkers:Ik sprak voor de opnames een Amerikaanse die in nederland was voor een opleiding tot yoga lerares. Zij was met een groepje medestudenten tijdens de lunch van het terras geplukt. niet iedereen was meegegeaan, aangezien er geheimzinnig was gedaan over wat de bedoeling was. Ze was inmiddels helemaal blij toen ze door had dat het om clip opnames van U2 ging....... Maar om nu te zeggen dat het een echte fan was? En die mochten dan in groepje 1 en wij lange Nederlanders als "klapvee" achteraan in groepje 5. maar we waren er wel bij!!!!!!
    Dat vind ik dan wel vreemd. Heb dat ook meegekregen. Ik heb ook mensen die in groep 3 zaten in de clip helemaal vooraan gezien. Dus daar is organisatorisch iets niet lekker gegaan. Maar dat was al snel duidelijk met die mensen die zonder microfoon alles probeerden te regelen.
  10. Originally posted by parzival:[..]
    en weer wordt Trump erbij gehaald door de volkskrant..gaat de Blackout daar wel over? (kan hoor ik weet dat ze mede om die reden SOE hebben uitgesteld) maar..ben ik de enige die dat irritant vind? vind sowieso dat u2 te uitgesproken is wat betreft politiek maar dazz n ander verhaal..
    Denk niet dat The Blackout exclusief over Trump of over "flat-on-his-back, Jack" Brexit gaat.
    Tis meer van even de huidige situatie schetsen en dat dan vergelijken met een black-out.
    En vervolgens dat je zo'n black-out ook positief kunt benaderen, en weer sterker terug kan komen ofzo.

    Kijk je kan het er natuurlijk best over hebben of de vergelijking al dan niet terecht is; daar mag iedereen zo zijn
    mening over hebben. Zelf denk ik eigenlijk dat het wel gezond is om het allemaal niet te serieus te nemen.
    Uiteindelijk is het ook gewoon een liedje waar je op kunt dansen. Bijvoorbeeld. Of om kan lachen...of huilen...