1. Originally posted by DutchU2Fan:Mijn abonnement loopt tot januari, maar als ik wil meedoen met de pre sale voor de komende tour, moet ik dan opnieuw lid worden?
    Behalve als ze voor januari de Europese tour bekend maken
  2. dat gebeurt er dus op een dag als vandaag..zenuwen..ik dacht slim te zijn en vanochtend mn lidmaatschap te renewen..staat er nu bij mn account in t rood dat ik moet renewen..hmm moet ik nou voor de 2e keer op 1 dag gaan renewen?..
  3. je moet zowiezo renew elk jaar om eventueel pre -sales ticktes te bemachtingen
  4. bol.com:
    Krijg toegang tot de ticket voorverkoop
    Je doet automatisch mee als je één van de edities koopt via bol.com, je hoeft dus geen verdere actie te ondernemen als je mee wilt doen. Houdt er rekening mee dat deze code binnen een bepaalde periode bruikbaar zijn, de code garandeert je dus geen ticket. Deze code wordt in het voorjaar van 2018 verstuurd naar het e-mail adres waarop je de aanschaf doet van één van de edities van ‘Songs Of Experience’.
  5. kun je proberen nee heb je ja kun je krijgen


  6. mijne liep ook Januarie 2018 af...25-10-2017 maar verlengd...tot heden zie ik geen Januarie 2019 of pre sale code...
  7. euro tour dates nog niet bekend dus afwachten
  8. Oke ik ben eruit hoe het werkt
  9. Originally posted by parzival:dat gebeurt er dus op een dag als vandaag..zenuwen..ik dacht slim te zijn en vanochtend mn lidmaatschap te renewen..staat er nu bij mn account in t rood dat ik moet renewen..hmm moet ik nou voor de 2e keer op 1 dag gaan renewen?..
    hier het zelfde