1. Haha, Dream On
  2. Zeker goed stuk, maar wat de zelden vrolijke Amerikaanse muziekanalist Bob Lefsetz zegt is natuurlijk bullshit. Jesus, U2 is nog creatief genoeg. Hij heeft denk ik niet de Rolling Stone interviews gelezen van The Edge en Adam waarom deze speciale tour. U2 is nog creatief genoeg, zie de afgelopen I&E Tour. Een echte fan krijgt een unieke show van z’n favoriete band én z’n favoriete album, inclusief alle ‘deep cuts’: nummers die de band normaal gesproken nooit (of weinig) speelt. Daar gaan we toch voor. Waaaaanzinnig. De Arena zal uit z'n voegen barsten.

  3. Heb 2 tickets over . 195,00 € per stuk. Wie ???????????????
  4. 3Js (?) bij RTL Late Night over U2 en Streets cover.
  5. Ticket drop om 4u voor de Amsterdam shows, 250 extra zitplaatsen rang 3.
  6. Heel erg bedankt Remy voor het vermelden! Ik heb geld gespaard en zojuist kaarten gekocht voor U2. Ik hoop op een goede akoestiek (tegen beter weten in). Het wordt toch vast wel een mooi concert met het gehele Joshua Tree album. Ik heb er zin in. Ik ga beide dagen.
  7. Originally posted by Koos1984:[..]
    Heel erg bedankt Remy voor het vermelden! Ik heb geld gespaard en zojuist kaarten gekocht voor U2. Ik hoop op een goede akoestiek (tegen beter weten in). Het wordt toch vast wel een mooi concert met het gehele Joshua Tree album. Ik heb er zin in. Ik ga beide dagen.
    Super! Fijn om te horen!
  8. De speelduur van deze nog niet verschenen officiële LP wordt niet goed weergegeven op Bol.com. Met Fast Cars erbij zou het 53 minuten en 9 seconden moeten zijn. Als je HTDAAB al op LP hebt dan heb je waarschijnlijk een niet officiële versie. Een versie geperst van cd op vinyl door een fabrikant zonder toestemming van U2, denk ik. Of heb je de limited 12-inch LP geperst in de UK uit 2004? http://www.u2songs.com/discography/u2_how_to_dismantle_an_atomic_bomb_album_original_release