1. Originally posted by Koos1984:[..]
    De speelduur van deze nog niet verschenen officiële LP wordt niet goed weergegeven op Bol.com. Met Fast Cars erbij zou het 53 minuten en 9 seconden moeten zijn. Als je HTDAAB al op LP hebt dan heb je waarschijnlijk een niet officiële versie. Een versie geperst van cd op vinyl door een fabrikant zonder toestemming van U2, denk ik. Of heb je de limited 12-inch LP geperst in de UK uit 2004? http://www.u2songs.com/discography/u2_how_to_dismantle_an_atomic_bomb_album_original_release
    Ben benieuwd er staat bij originele release op 31 maart en 28 april dus op Bol.com
  2. Bij Kroese staat de releasedatum op 28 april. Als de vraag naar vinyl hoog blijft, dan zullen de overige albums ook nog wel een keer uitgebracht worden op LP door U2.
  3. Originally posted by Koos1984:Bij Kroese staat de releasedatum op 28 april. Als de vraag naar vinyl hoog blijft, dan zullen de overige albums ook nog wel een keer uitgebracht worden op LP door U2.
    Dan zijn we ook van die belachelijk hoge prijzen af
  4. Hoi! is er al iemand bij de joshua tree theatershow van de 3js geweeest? Ik ga a.s vrijdag en ik ben benieuwd hoe ze het doen
  5. Wat denken jullie, is die HTDAAB LP echt?
  6. Tickets beschikbaar voor VAK 120 voor Amsterdam 1 (190 euro) maar wel een prima zitplaats dus.... 5 min geleden waren er nog voldoende.
    Voor Amsterdam2 tickets beschikbaar voor VAK 107.
  7. Iemand hier die zin heeft om te helpen met het organiseren van een U2start event de dag voor de Amsterdam shows? Zou eigenlijk mooi zijn om een tribute bandje te vinden voor ergens in Amsterdam. Iemand ideeën?
  8. Als ik je kan helpen, zou ik dat leuk vinden