1. Volgens u2gigs aan het einde van het JT deel:
    At the end of the Joshua Tree, Bono dedicated the concert to Guus Van Hove and Helena Nuellett, two fans who died in August 2011 while searching for the site where the album's cover was photographed.
  2. O.k. bedankt. Ik wist niet dat hier een NL recensie van was. Ja, wat ze na de album vertolking spelen is niet iedereen over tevreden. Daar waren we het al over eens hier. Maar ik verheug me vooral op TJT songs. Kan niet meer stuk. Zo gaaf.
  3. Idd ook een beetje de algemene mening hier. De encore is ook niet zo mijn smaak. Ze maken zichzelf te ingewikkeld. Maak er een Love Town encore van en afsluiten met "40" iedereen happy.

    Niettemin verheug ik me enorm op de 29e, 50.000 mensen en U2 op mijn verjaardag.
  4. Mee eens, maar ja wat we de 29ste ook krijgen het wordt gaaf. En nog jarig ook dan. Misschn kan ik je dan nog feliciteren vh concert meeting of zo. Uit Twente nr Ams grappig, ik ben daar niet ver vandaan geboren. Ik ben vr FC Twente aardige bijkomstigheid.
  5. Mee eens, ja waarom geen '40' Een betere afsluiter is er niet.
    En nog jarig ook dan, wat n geluk misschn het podium op ha, ha. Een felicitatie misschn bij de fanmeeting?
  6. Originally posted by ferrari:Idd ook een beetje de algemene mening hier. De encore is ook niet zo mijn smaak. Ze maken zichzelf te ingewikkeld. Maak er een Love Town encore van en afsluiten met "40" iedereen happy.

    Niettemin verheug ik me enorm op de 29e, 50.000 mensen en U2 op mijn verjaardag.
    idd mee eens, ben ook benieuwd of ' 40' nog ergens de afsluiter gaat worden, misschien in Amsterdam ?
  7. Ik hoop het, maar heb mijn twijfels. Alhoewel bij de SOI tour kwamen de heren er ook pas halverwege achter dat Bad/40 wel zo ongeveer de beste afsluiters zijn.
  8. Originally posted by maartenpetra:Mee eens, maar ja wat we de 29ste ook krijgen het wordt gaaf. En nog jarig ook dan. Misschn kan ik je dan nog feliciteren vh concert meeting of zo. Uit Twente nr Ams grappig, ik ben daar niet ver vandaan geboren. Ik ben vr FC Twente aardige bijkomstigheid.
    Nou wie weet. Woon in de Achterhoek in de buurt van de roots van Remy en idd ook Fc Twente minded.
  9. Thanks, leuk om te horen. Woon zelf in Amsterdam-nw West. Dus lekker dichtbij vr concerten etc. (metro). Ik ben geb. in de Achterhoek (Gorssel) begin jaren 70 nr Flevoland. Maar goed, heb in de auto U2 Live MSG. What a brilliant show. Ik denk 1 vd beste JT shows. Als ze 29 juli zo te keer gaan dan ben ik zeer tevreden.
  10. Geen betere afsluiter inderdaad, en ik vind wat Rattle & Hum songs ook passender.
    Maar gaat hoe dan ook weer een feestje worden in Amsterdam!
  11. 40 = Joshua Tree
    In 1987, toen 40 gewoon afsluiter was, werd dit tot lang na het concert door de fans (en door mij!) doorgezongen.
    Volgens mij hielden we in de trein terug pas zo'n beetje op.
    Ik hoop ook dat we gewoon heel vet en hard Still Haven't Found gaan zingen. En daarna With Or Without You -
    wie kent dat nou niet in Nederland?

    Gaat goed komen...ik voel het

    (Ik ga alleen niet met de trein terug deze keer )