1. Originally posted by SchipperAhoyJa, misschien wel.. Ik zei het ook maar om ons Neerlandsche topic levend te houden


  Jaa heel goed - Nou vertel is mensen wie heeft de afgelopen tijd nog wat leuks gedaan?
 2. edit: wat zeg ik domme dingen zeg!
 3. Originally posted by SchipperAhoyNou, ik heb van de week eindelijk na zitten te denken over wat ik ga doen, en van de week was ik erover uit... Na dit schooljaar ga ik full-time in de horeca werken. En dan ondertussen papieren halen voor sociale hygiene en ondernemersschap etc. En dan over 6 á 7 jaar het pand overnemen. Allemaal zorgvuldig doorgenomen met mijn baas. Dus dat is natuurlijk wel iets leuks van de week gebeurt. Iemand anders nog carreer moves?


  Cool hor! Maar heb je het nu over de tent waar je werkt in Katwijk? Ik heb de afgelopen weken niet echt iets leuks meegemaakt. Veel bezig geweest met school, kijk nu uit naar het weekend: vrijdag aaf lkkr milan en best of dvd kijken van u218 singles en zaterdag verjaardag en vervolgens stappen in nortuk
 4. edit: wat zeg ik domme dingen zeg
 5. Ik heb CDA gestemd! Ja belachelijk van de SP, jammer dat ze zoveel zetels hebben gehaald! Ook baal ik van de partij van de vrijheid! Verschrikkelijk gewoon dat zij 9 zetels hebben gehaald!
 6. hey Remy, gefeliciteerd he, moge we de grootsche worden
 7. Originally posted by SchipperAhoyhey Remy, gefeliciteerd he, moge we de grootsche worden


  Dankje!
 8. Voor ons Hollanders: ik heb Arrow Classic Rock gevraagd of ze al weten wanneer ze de single gaan draaien. Rinse antwoordde mij.

  Originally posted by RinseBeste Casper, Op dit moment krijgen we wisselende berichten over de nederlandse release. Zodra wij de single binnen hebben zullen we hem draaien. Ik verwacht ook maandag, en hoop tussen 6 en 10 's ochtends.
  Gr.Rinse


  Ik ga sowieso naar Dave Fanning luisteren en probeer het op te nemen. Toch volg ik ook Arrow uiteraard, ben benieuwd hoe ie daar ontvangen wordt.
 9. Originally posted by MWSAH:Voor ons Hollanders: ik heb Arrow Classic Rock gevraagd of ze al weten wanneer ze de single gaan draaien. Rinse antwoordde mij.

  [..]

  Ik ga sowieso naar Dave Fanning luisteren en probeer het op te nemen. Toch volg ik ook Arrow uiteraard, ben benieuwd hoe ie daar ontvangen wordt.  Cool dat je dat even gevraagd hebt
  Klinkt alsof het dan inderdaad Maandag ochtend word hier. Kan niet wachten
 10. Originally posted by markp91:[..]

  Cool dat je dat even gevraagd hebt
  Klinkt alsof het dan inderdaad Maandag ochtend word hier. Kan niet wachten


  Lijkt er inderdaad op dat ze overal in de wereld/Europa op die tijdstip het mogen draaien en binnen krijgen, heerlijk
 11. Ik hoop het. Ik heb er op 538 en 3FM nog niets over gehoord. Maar wellicht dat ik ook te veel naar de recente IEM opnames aan het luisteren ben
 12. Originally posted by PiM1975:Ik hoop het. Ik heb er op 538 en 3FM nog niets over gehoord. Maar wellicht dat ik ook te veel naar de recente IEM opnames aan het luisteren ben


  Op 538 hoor je doorgaans weinig U2 en 3FM eerlijk gezegd ook niet echt veel. De meest U2-vriendelijke zenders zijn Radio Veronica en Arrow.