1. Originally posted by TheUglyOne:Slane Castle met Coldplay EN de Peppers. En BB King, de combinatie met U2 maakt het, dat ik Lovetown nog steeds de beste tour van U2 vind.

  Ik zie hierboven The Pretenders staan. Ik was er op de eerste avond en Chrissy Hynde had er niet zoveel zin en en werd ook een beetje uitgejouwd. In Tua Nua was op dat moment lekker verfrissend. Een Ierse bandje krijgt altijd wel de sympathie van het publiek, maar naast het frisse geluid werkt een leuke blondine ook wel mee.
  Hou dat beeld vast, de dame (Leslie Dowdall) is inmiddels ook 30 jaar ouder
  Ik ga straks even op zoek naar een foto van ze, die ik van de band backstage hebt gemaakt tijdens hun The Long Acre tour.

  The Alarm in hun Blaze of Glory tijd was natuurlijk ook leuk. De heren zelf waren ook erg enthousiast en dat werkt wel he. Dat gold ook voor Skunk Anansie!

  Snow Patrol was voor 1 tour eigenlijk wel voldoende. Paar aardige nummers, maar het blleef allemaal wel heel netjes binnen de lijntjes. Ik verwacht ze op Pinkpop dit jaar en ik hoop dat ze de rode peper hebben gevonden.

  Niet top, wel noemenswaardig... Einsturzende Neubauten in de De Kuip. Onsamenhangde herrie waar de U2 fans niet klaar voor waren. De heren werden uitgefloten en bekogeld. Eenmaal weg werd Power of American Natives via de PA gedraaid, een dancenummer en de Kuip veerde op. Leuk moment.
  Einsturzende Neubauten klopt ja maar ook echt met van alles bekogeld
 2. Starsailor in 2009. Parijs dacht ik
 3. Op de innocence vvk bij ticketmaster staat start woensdag 12 uur.... heb er net maar even een tweet uitgegooid naar Ticketmaster.

 4. 5 en 6 nov. dublin... maare ik ben lid van u2.com. en heb mijn code al gebruikt voor hamburg. krijg ik nu ren nieuwe code?
 5. Nope.

  If I already purchased tickets for 2018 U2eiTour shows, may I use my code again for recently announced additional shows?
  If you already used your unique code to purchase 2 tickets for U2eiTour shows, you are not eligible to purchase tickets in presales for additionally announced shows.
  Code use is audited and anyone found to be abusing presale privileges risks cancellation of ticket purchases and U2.com subscription.
  http://www.u2.com/help
 6. omdat er staat dat je mail krijgt..
 7. en dat houd in..
 8. Subscribers die ervoor in aanmerking komen.

  Dat houdt in dat als je je code al gebruikt hebt, je niet in aanmerking komt voor nieuwe presales zoals in de FAQ staat op U2.com.
 9. ppfff belachelijk wij hebben maar kaartjes voor hamburg gekocht om iets te hebben.. wachten voor de dublin datums was zn gok... ppff wilde zograag naar dublin...