1. Het was echt heel tof. Supermooie zaal, maar wel hele krappe plekken. Gelukkig zat ik aan het uiteinde van een rij, zodat ik een beetje schuin kon zitten. Bono's verhaal was ontroerend, grappig, open en mooi. En met zingen was hij goed bij stem. Na de show nog even een Guiness op t terras gepakt 😁

  Mocht hij volgend jaar nog aanvullende shows doen, is t echt wel een aanrader. Maar persoonlijk zou ik er niet nogmaals een stuk voor rijden. 't Is geen U2 he 😉 Dan moet t dus in België of bijvoorbeeld Carré zijn, dan zou ik nog wel een keer gaan
 2. als je/jullie het maar fijn hebben gehad

  nee idd wil niet z'n stuk rijden en wie weet wat er nog aan zit te komen

  thnx for the tip
 3. Ik zou oprecht naar Broadway vliegen voor nog een Surrender show.

 4. en de eerste x 1 band 2 nummers in de top 10 heeft
 5. Tja, U2 niet zo populair meer onder de top2000 luisteraars. Geloof dat U2 nog wel in de top5 staat met het aantal noteringen.
 6. Originally posted by ferrari:Tja, U2 niet zo populair meer onder de top2000 luisteraars. Geloof dat U2 nog wel in de top5 staat met het aantal noteringen.
  ze hoeven ook niet meer populair te zijn, gewoon nog eenmaal een grote tournee en dan stoppen ermee.
 7. Één Rolling Stones is meer dan genoeg
 8. The Joshua Tree zal toch wel goed vertegenwoordigd zijn denk ik. Ik verwacht toch wel de eerste 5 nrs. En hopelijk One Tree Hill. Dat zou mooi zijn. En Queen toch wel prachtig hoor, zelfs van 1 Album (A Night at the Opera) 2 nrs in de Top 10. Sowieso een record. Deze vinyl plaat heb ik nog steeds en in prima conditie. Gekocht ergens in de jaren 70.
 9. Populariteit van U2 is in zijn geheel aan het dalen.
 10. denk dat er ook meer jongeren beslissen over de lijsten, zelfs mijn nichtje van 15 ken U2 niet eens