1. Originally posted by u2joost:Brief van PostNL vandaag: vinyl is aangekomen uit UK, maar of ik eerst even 8,50 inklaringskosten wil betalen….. 😕 Shit Brexit….
  mijn chrystal clear lp en witte cassette zijn zojuist binnen gekomen via u2.com. Ze komen uit Duitsland, dus ik hoefde geen extra kosten te betalen. Raar hoe ze dat doen hoor
 2. Iemand hier nog info over dit concert? Op deze site is er echt 0,0 bekend. Dit weet mijn neef nog:

  Wat ik me nog weet te herinneren is dat ze bij de toegiften op een gegeven moment door al hun nummers heen waren. Toen hebben ze I will follow nog een 2e keer gespeeld 😆
 3. Originally posted by wgjvvenrooij:Iemand hier nog info over dit concert? Op deze site is er echt 0,0 bekend. Dit weet mijn neef nog:

  Wat ik me nog weet te herinneren is dat ze bij de toegiften op een gegeven moment door al hun nummers heen waren. Toen hebben ze I will follow nog een 2e keer gespeeld 😆
  https://wimvoermans.wordpress.com/tag/u2/ dit is het enige, maar heel veel wijzer word je er niet van

  Overigens waren de toegiften toendertijd vaak 11 o clock, Ocean en 2de x I Will Follow. Dus dat zou heel goed kunnen
 4. Bizar… de broer van mijn neef vertelde het verhaal aan een vriend van hem. Bleek dat zijn oma de uitbaatster van De Harmonie was die indertijd U2 boekte...🤣🤷‍♂️🥳
 5. Zal vast een goede show/optreden worden, maar helaas te ver weg oftewel veel te duur.
 6. normaal zou ik ook wel gaan, maar zonder Larry vindt ik het niet het compleet.
  dus voor het eerst sla ik over.
  voor diegene die wel gaan veel plezier en geniet ervan.
 7. Kaarten veel te duur. Dure reis. En dan ook nog zonder Larry. Ik sla over dit keer. Ik zie ze wel weer als ze naar Europa komen met Larry achter de drumkit.
 8. Originally posted by hkle77:Kaarten veel te duur. Dure reis. En dan ook nog zonder Larry. Ik sla over dit keer. Ik zie ze wel weer als ze naar Europa komen met Larry achter de drumkit.
  net code gekregen en even naar gekeken, man man wat een prijzen....
 9. Originally posted by hkle77:Kaarten veel te duur. Dure reis. En dan ook nog zonder Larry. Ik sla over dit keer. Ik zie ze wel weer als ze naar Europa komen met Larry achter de drumkit.
  Volledig eens. Waanzinnig idiote prijzen voor 75% U2. Ze zouden 25% korting moeten toepassen om naar een incomplete band te kijken haha.

  Maar voor mij is het simpel: U2 minus ‘1 van de 4’ is voor mij geen U2.