1. Originally posted by mofothethird:Ik wil dan nog wel eens een vloekje doen @veronica omdat ze onder een steen leven kwa rarities en nieuw materiaal.

    Gelukkig doet Arrow het een stuk beter.


    Heuy. Nog meer zeeuwen. Goed gegokt trouwens om thuis te blijven. Vrijdag in T shirt op de boulevard gelopen en gechild, en dan nu weer terug je f*cking winterjas.. . Natuur. Go home, you are drunk.


    Veronica draait Summer of Love ook
  2. Kennis van mij vandaag de collector tickets voor berlijn binnen gekregen....
    Ik wacht geduldig verder af op die van hamburg hahaha..
  3. Jaaaaa ze zijn binnen mijn collector tickets voor hamburg!! Nu nog wachten tot 3 okt.....
  4. Even iets non-U2:

    Vandaag ging de kaartverkoop voor Thom Yorke (zanger Radiohead) van start. Hij speelt op 4 juni in Carré, Amsterdam.

    Ik heb 1 ticket teveel gekocht. Als er iemand interesse heeft, dan kan het ticket tegen kostprijs overgenomen worden. Prijs is 64,90 euro.

    Maar let op:
    1 - het betreft een eTicket. Ik ben zelf altijd wat huiverig om etickets over te kopen, maar misschien wekt het vertrouwen als het tussen U2start forumleden onderling is, en niet anoniem via marktplaats.
    2 - de tickets staan op (mijn) naam dus dat betekent dat als je deze ticket van me overneemt, we gezamenlijk Carré moeten betreden. Dit ondervangt tegelijk punt 1 hierboven.
    3- het ticket is voor: Gallerij Midden, rij 2, stoel 14. Op het ticket staat vermeld "Beperkt zicht". Ik ben zelf nog nooit in Carré geweest dus kan niet vertellen hoe beperkt het zicht zal zijn. Er zijn op internet vast plattegronden met een stoelenplan van Carré te vinden.

    dus in samenvattting: ik heb 1 kaart over voor Thom Yorke in Carré welke ik voor kostprijs wil verkopen, maar er zijn een paar zaken om rekening mee te houden (zie hierboven).

    Bij interesse lees ik het graag.

    Edit:
    Hier is een foto van Carre: ik vermoed dat het beperkte zicht te maken heeft met de vaste hangende kroonluchters
    http://1.bp.blogspot.com/--wCRerBL9ME/U7B_3v0E2eI/AAAAAAAAA3k/ydPfvsXfCpE/s1600/image-797694.jpeg




  5. Is de dag eindelijk aangebroken, ben ik niet thuis. Morgen dan maar

  6. Ik heb geduld voor mijn gift.
    Iemand enig idee of dit goed gaat komen?
  7. bij mij hebben ze het gewoon in de brievenbus gestouwd. Ben 10 minuten bezig geweest om het er netjes uit te krijgen. Moet zeggen dat het wel een supermooie gift is. t heeft ff geduurd, maar dan heb je ook wel wat.
  8. die doet er wel heel erg lang over. Zou niet langer dan 2 weken moeten duren normaal gesproken.
  9. Is voor de 2018 gift lijkt me. De 2017 gift is bij mij op 14 maart verzonden en dus inderdaad ongeveer 2 weken onderweg geweest. Heb je ook een shipping date voor de 2017 gift?