1. Ter ere van het verschijnen van de U2 DVD Popmart Live From Mexico City organiseert Universal Music in samenwerking met de top van de Nederlandse popfotografie een unieke fototentoonstelling in galerie V!PS in Rotterdam.

    Tijdens de expositie zullen unieke foto’s te zien zijn genomen tijdens de Popmart tour van 1997. Popfotografen Paul Bergen, Rob Verhorst en Roy Tee verlenen hun medewerking aan deze expositie.

    Op donderdagavond 6 september zal de feestelijke opening plaatsvinden van deze tentoonstelling, die in totaal 1 maand te zien zal zijn. Dennis van Leeuwen, gitarist van Kane en fervent U2 fan zal de expositie officieel openen. De dvd Popmart Live From Mexico City zal op deze avond ook voor het eerst te koop zijn.

    bron: www.oor.nl
  2. -> Stranger In A Strange Land.

    NL is niet toegestaan buiten dit forum!

    Thanks iig voor het bericht
  3. Klinkt gaaf!! Kan me herinneren dat Bono bij de tentoonstelling van Anton Corbijn aanwezig was...dus wie weet.... Wishfull thinking kan geen kwaad toch? haha. Maar ik ga er zeker heen!!!
  4. Originally posted by CoenKlinkt gaaf!! Kan me herinneren dat Bono bij de tentoonstelling van Anton Corbijn aanwezig was...dus wie weet.... Wishfull thinking kan geen kwaad toch? haha. Maar ik ga er zeker heen!!!


    Me too
  5. was er in België ook maar een expositie gepland
  6. Originally posted by an07was er in België ook maar een expositie gepland


    Nederland is geen dagen reizen toch?
  7. Originally posted by MWSAH[..]

    Nederland is geen dagen reizen toch?


    Zeker Rotterdam niet, daar ben je zo vanuit België.
  8. Hmm, leuk idee, denk alleen niet dat ik er heen kan
  9. Originally posted by Remy[..]

    Zeker Rotterdam niet, daar ben je zo vanuit België.


    2 uur rijden van bij mij thuis, net opgezocht. hmm, wie weet...
  10. Popmart expositie ter ere van het verschijnen van de U2 DVD ‘Popmart live from Mexico City’.
    Dennis van Leeuwen opent Popmart expositie

    Datum: 6 September, Galerie V!PS Rotterdam

    Aanvang: 19.00

    Ter ere van het verschijnen van de U2 DVD ‘Popmart live from Mexico’ organiseert Universal Music in samenwerking met de top van de Nederlandse popfotografie een unieke tentoonstelling in galerie V!PS in Rotterdam. Op donderdagavond 6 september zal de feestelijke opening plaatsvinden van deze tentoonstelling die in totaal 1 maand te zien zal zijn. Dennis van Leeuwen, gitarist van KANE en fervent U2 fan zal de expositie officieel openen.

    Tijdens de expositie zullen unieke foto’s te zien zijn genomen tijdens de Popmart tour van 1997. Popfotografen Paul Bergen, Rob Verhorst en Roy Tee verlenen hun medewerking aan deze expositie. De dvd Popmart Live From Mexico zal op deze avond ook voor het eerst te koop zijn. Wil je aanwezig zijn bij dit launch event? Stuur dan een e-mail naar info@universalmusic.nl.

    U2 verbaasde vriend en vijand met de groots geproduceerde Popmart tour. Gewapend met een metershoge citroen, het grootste beeldscherm ter wereld en werken van Lichtenstein, Warhol en Haring gaf U2 het publiek een complete live ervaring die nog nooit eerder vertoond was.

    Galerie V!PS

    Na in 2002 in de galerie geexposeerd te hebben zei Rolling Stone Ronnie Wood dat V!P's zijn favoriete Europese galerie is.

    Gehuisvest op het sfeervolle Westelijk Handelsterrein Rotterdam presenteert V!P's (Westelijk Handelsterrein, Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam, Tel: 010-2251120) verassende tentoonstellingen van bekende en onbekende kunstenaar uit binnen- en buitenland. Daarbij ligt de nadruk op popart en verwante stromingen op het gebied van design, illustratie en fotografie.
  11. ik ga er ook naar toe en ik heb er zeer veel zin in. misschien zie ik jullie daar wel..
  12. Gaat een gezellige avond worden denk ik