1. Bol.com is waarschijnlijk vrij kansloos morgen toch?
  2. Volgens een Twitterbericht hebben ze voor elke presale een aantal tickets... Ik ga ervan uit dat er ook weer staanplaatsen bij zullen zitten.
    Er zijn veel cd's verkocht, maar niet iedereen kiest Bol.com uiteraard. Over ruim 9 uur weten we het.
  3. Even een vraagje tussendoor: heeft hier iemand een floorplan van de arena van hamburg met de prijzen erbij? Ik kan het niet meer vinden bij de duitse ticketmaster..
  4. Voor de Duitse concerten raad ik iedereen aan op www.u2tour.de te kijken. Goede overzichtelijke fansite met veel presale info.
  5. Dankjewel! Ik kon hem makkelijk vinden nou hopen dat morgen alle plannen uitkomen
  6. Originally posted by Sotie:[..]
    [image]
    Klopt helemaal vinyl is een dure hobby. Ook ooit eens elpees weggegeven maar inmiddels de collectie (uitgebrachte albums) compleet, en nog steeds groeiende. Doel (hobby) is om uiteindelijk alles wat op vinyl is uitgebracht ook te bemachtigen. Vinyl klinkt toch anders en vind ik rustgevend om te beluisteren. Je bent er bewuster van omdat je nu eenmaal moet omdraaien Toch wel trots op mijn collectie. Uiteraard ook alles op cd enzo maar vinyl is toch echt iets anders, mijn mening


    mis er nog 2 wide awake in europe the best of 1999-2000 promo box dus iemand
  7. Ik heb een vraagje als ik naar die link in de mail ga en dan op ‘buy tickets’ klik, kan ik dan die code daar ergens invullen?
  8. Ticketmaster geeft 10 uur aan als start vv
  9. Originally posted by Bart20:Ik heb een vraagje als ik naar die link in de mail ga en dan op ‘buy tickets’ klik, kan ik dan die code daar ergens invullen?
    Nog 1 verder klikken