1. Zag er net nog een bij Velvet in Leiden
  2. Hij heeft het over de rijken en neemt Bono als voorbeeld voor waar de rijken voor staan en eerlijk is eerlijk, hij heeft toch gewoon gelijk?
  3. Originally posted by Pipo:Hij heeft het over de rijken en neemt Bono als voorbeeld voor waar de rijken voor staan en eerlijk is eerlijk, hij heeft toch gewoon gelijk?
    Zit wel wat in ja, maar ik vind Bono altijd een makkelijk slachtoffer.
  4. We hebben als fans Bono zo rijk gemaakt. Kopen van cd's enz en vooral concertkaartjes. En vooral genoten van geweldige muziek en concerten, Wat is het probleem? Afgunst komt bij heel veel mensen voor,
  5. Originally posted by Pipo:Hij heeft het over de rijken en neemt Bono als voorbeeld voor waar de rijken voor staan en eerlijk is eerlijk, hij heeft toch gewoon gelijk?
    gewoon gelijk? het is een bedroevend slecht stukje, met een hoop vals sentiment (net als je dat overigens bij de tegenpartij (zeg maar de Groenlinksers) ziet). Zeggen dat Bono miljardair (!) geworden is door de man met het grote hart te spelen is natuurlijk ook zwaar overdreven. Als ie dat al is, dan is dat dankzij zn facebookaandelen en voor de overige centen heeft ie toch heel wat goede muziek moeten schrijven en performen. Verder lijkt me er weinig mis mee dat je juist als persoon met een grote CO2 print graag wat terug wilt doen en daarnaast denk ik ook dat de betekenis die zijn werk heeft zn footprint prima rechtvaardigd, die kun je echt niet alleen aan Bono toerekenen. Verder heeft U2 er volgens mij ook voor gezorgd dat ze sinds de 360 tour CO2 neutraal de wereld overtrekken.
    Maar goed, het is zeker niet de eerste keer dat iemand Bono probeert te pakken door iets enorm uit te vergroten en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. En het sneue is dat ze zelf Bono nodig hebben om te scoren ipv gewoon eens een goed inhoudelijk stuk te schrijven. Want wat wordt je hier nou precies wijzer van?
    En wat een titel ook; 'moet ik bloeden vanwege Bono van U2?'
  6. Het is gewoon slecht geschreven. Moest het nu nog goed geschreven zijn... Waarschijnlijk is Bono zijn ecologische voetafdruk een pak groter dan bij de gemiddelde persoon, maar hij doet er ook goede dingen voor terug. Dan had de schrijver beter iemand geviseerd die niks terugdoet voor de samenleving.

    Ach het is gemakkelijk om mensen zoals Bono, Greta Thunberg, klimaatspijbelaars, ... te viseren vanachter een computerscherm. Maar zelf iets ondernemen is te moeilijk waarschijnlijk?
  7. Ik kocht vandaag op een rommelmarkt Zooropa op vinyl. Ik heb de code op discogs gecheckt op discogs en uit het eerste resultaat bleek dat het om een originele eerste versie ging. Ik heb hem dan gekocht. Eenmaal thuis wil ik hem aan mijn collectie toevoegen en zie ik dat de plaat zelf oranje is. Dan ben ik verder gaan zoeken op discogs en dan kom ik dit tegen:
    https://www.discogs.com/U2-Zooropa/release/3351597

    Blijkt het een onofficiële versie uit 2010 te zijn. En er staat zelfs bij dat hij niet verkocht mag worden op discogs. Waar komt deze versie dan vandaan?
  8. Kijktip voor vanavond! 📺

    NPO 2 Extra telt af naar Pinkpop en vandaag om 23.00 uur worden er oude Pinkpop-opnames van o.a. U2 vertoond. De uitzending start om 23.00 uur. De zender is te zien op kanaal 88 (KPN/XS4all/Telfort) of kanaal 222 (Ziggo) én online via npostart.nl
  9. Thanks, mooi na Barca-Liverpool
  10. Remy, was je gisteren toevallig (of niet natuurlijk) aanwezig bij Veronica Inside?