1. Allemaal weer stemmen op U2 voor de Top 2000. Als iedereen nu allemaal op One stemt wellicht krijgen we U2 weer in de top 10 waar ze thuis horen. Hoogste notering was bij mijn weten de 5e plaats.

  2. Strange I bought it at North end Haarlem and got number 13303
  3. Originally posted by ferrari:Allemaal weer stemmen op U2 voor de Top 2000. Als iedereen nu allemaal op One stemt wellicht krijgen we U2 weer in de top 10 waar ze thuis horen. Hoogste notering was bij mijn weten de 5e plaats.
    Ik heb gestemd. Er zitten 9 nummers van U2 in mijn lijstje
  4. Blijft de vraag wat is de nr. 1 die je niet met de U2 community durft te delen
  5. Je mag 35 nummers kiezen. Heb dus 35 nummers van U2 gekozen.
  6. Ik ga nog stemmen. Heb mezelf wel opgelegd om van n artiest maar 1 nummer te kiezen. Wordt waarschijnlijk Streets. Hoop trouwens dat er niet al te veel stemmen naar One met Mary J. B gaan
  7. Ik stem zeker nog deze week. 2 lijsten. Bij mij staat Streets altijd op 1. Maar er is volgens mij geen volgorde verbonden aan je stem. Dat is nooit zo geweest. One staat er sowieso bij mij in.
  8. Volgorde maakt niks uit nummer met meeste stemmen eindigt hoogst.
    Valt niet mee om 35 te bedenken worden dan al gauw 20 U2 nummers
  9. Je kunt op site van de Top 2000, bij het stemgedeelte, U2 invoeren en dan krijg je alle nummers van U2 te zien waarop je kunt stemmen, dat zijn er meer dan 35.
  10. Je kan ook stemmen op de nummers die niet in de voorkeurslijst staan door m gewoon zelf in te voeren
  11. Paar weken terug was de Kink 1500, daar stonden wat mooie platen tussen om uit te kiezen. Lemon stond bijv in de gekozen lijst.
    Sowieso goede radio Kink op de DAB+ draaien veel u2 en niet de standaard platen
  12. Dan stem ik zeker op Acrobat, One Tree Hill, Bullet, Gloria, Ultra Violet en wat vd laatste 2 albums.