1. Originally posted by Pipo:Paar weken terug was de Kink 1500, daar stonden wat mooie platen tussen om uit te kiezen. Lemon stond bijv in de gekozen lijst.
    Sowieso goede radio Kink op de DAB+ draaien veel u2 en niet de standaard platen
    Klopt, Kink 1500 had top muziek, en inderdaad niet de voor de hand liggende platen. Meer dan de helft van mijn keuze haalt de top 2000 niet eens?
  2. Net kwam Stories for boys voorbij in de Concerto LP top 31 lijst op Pinguïn FM. Helaas is verschrikkelijk slechte kwaliteit....
  3. Concero Radio op Piguin radio trouwens.
    Online radio.
  4. De live versie van Gloria staat in de TOP2000. Is dit voor het eerst?
  5. Originally posted by Pipo:Paar weken terug was de Kink 1500, daar stonden wat mooie platen tussen om uit te kiezen. Lemon stond bijv in de gekozen lijst.
    Sowieso goede radio Kink op de DAB+ draaien veel u2 en niet de standaard platen
    ooooh. Is er een spotify playlist van te vinden? Ik zit in Australie op dit moment en volg Kink niet meer zo omdat mn DAB radiotje niet tot NL reikt.

    Zou eigenlijk de webplayer moeten gebruiken maar op je tel. Klinkt dat zo slecht.


    KINK is bij uitstek de meest interessante radiozender. Heb veel leuke nieuwe bandjes ontdekt dankzij Kink afgelopen jaar. Een van de weinige dingen die ik mis uit Nederland. Naast chocolade kruidnoten, de snackbarcultuur en m'n moeder.
  6. Nee ze draaiden altijd al de live versie. Tenminste vorig jaar wel, deze heb ik toen gehoord. Wel uniek om deze op de radio te horen overigens. En is uiteraard fantastisch, beter dan op October. Voorheen kon je gewoon op Gloria stemmen stond geen "live" bij volgens mij.
  7. Geweldig! We hebben kaarten voor Snow Patrol & Kings of Leon in het Zuiderpark-Den Haag.
  8. Was mooi toen ze in de lounge zaten bij de I&E show in 2015 En ze zaten er ook in 2017 in de Arena. Trouwe fans!