1. Bedankt allemaal!! Ja, hij maakt ze zelf inderdaad. Ik meen dat hij er van deze 2 heeft gemaakt. 1 om weg te geven in zijn show en 1 van het weekend voor een benefiet actie o.i.d. voor het Rode Kruis (bij RTL), maar dat weet ik niet helemaal zeker..
  2. Originally posted by wowow:Bedankt allemaal!! Ja, hij maakt ze zelf inderdaad. Ik meen dat hij er van deze 2 heeft gemaakt. 1 om weg te geven in zijn show en 1 van het weekend voor een benefiet actie o.i.d. voor het Rode Kruis (bij RTL), maar dat weet ik niet helemaal zeker..
    Cool.. Was het een prijsvraag of zoiets?
  3. Ja, op Instagram had hij de foto al gezet en als je wist van welk nummer het was en dat appte op het moment dat dit nummer op de radio werd gespeeld, kon je hem winnen! Kreeg m zojuist binnen
  4. Erg gaaf man!!! Ga je veel mooie leuke reacties op krijgen!
  5. Dank je. Leuke colum.
  6. Tja, voer voor de Volkskrant.
  7. beetje sneu idd. Ging de opbrengst niet naar War Child? Het liedje gaat eigenlijk ook helemaal niet over haar. Prima dat ze haar verhaal mag doen, jammer dat het met zo'n sensationele titel moet.
  8. Eens. En sowieso geloof ik er echt in dat de intenties goed waren. En dit is wel heel erg shamen
  9. Originally posted by Ricku2:beetje sneu idd. Ging de opbrengst niet naar War Child? Het liedje gaat eigenlijk ook helemaal niet over haar. Prima dat ze haar verhaal mag doen, jammer dat het met zo'n sensationele titel moet.
    Volgens de tekst op de cd single gingen de opbrengsten uit de UK ná aftrek van kosten naar War Child. Dat impliceert dat de overige verdiensten wel voor hen zelf waren/zijn.
  10. Normaal gesproken krijgt een band na aftrek van kosten de opbrengst van een single. Zoals het hier staat omschreven is de opbrengst voor War Child en niet voor de band.