1. Originally posted by jac73:Iemand toevallig al treinkaartjes gekocht om gebruik te kunnen maken van de speciale nachttrein in brussel. we komen er niet uit.


    Die mijn richting uit waren al uitverkocht.
  2. Leuk om te lezen, thanks
  3. Wie kan en wil mij helpen:

    Ik ben opzoek naar the joshua tree tour cap 2017
    Ik ben gisteren in Amsterdam geweest ben toen vergeten/tijd gebrek bus halen etc
    om er een cap te kopen

    Ik heb niemand in mijn omgeving die een creditcard heeft, dus kan h'm ook niet bestellen via U2.com
  4. Mythe 1: Coldplay en U2 touren nooit in hetzelfde jaar. Fout, want Coldplay stond eerder deze zomer weliswaar 2 keer in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion.



  5. Ach, concertnieuws... Die zijn om een of ander reden op hun tenen getrapt door Live Nation (ik geloof dat ze eens bij een bepaald concert geen toegang kregen ofzo?) en sindsdien kunnen ze het maar al te vaak niet laten om belachelijk veel kritiek op Live Nation (en de door hen georganiseerde concerten) te geven.

    Beetje belachelijk dus, want voor de rest is quasi elke review van gisteren zéér lovend. En als er al ergens kritiek te horen valt, dan is het eigenlijk enkel over de akoestiek of organisatie (iets waar U2 zelf dus weinig aan kan doen)
  6. Wat een review

    Er was zoveel energie... zowel bij de band als bij het publiek. Bono zag er helemaal niet afgepeigerd uit. En de sanitaire voorzieningen konden beter, maar ik denk niet dat U2 daar voor iets tussen zit.