1. Originally posted by mofothethird:[..]
    Dit dus.. heb jij nog een belletje gekregen? Hier is de belofte verbroken. (Maarjah. U2.com.... hoe kan het anders)

    Ik hoop ook op de Blackout te stuiten. !!

    .
    Nou, lees hier maar (ergens een beetje onderaan):
    http://zootopia.u2.com/forums/topic/37643-out-of-luck-in-the-presale-please-tell-us-here/?page=61

    Of hier:

    Originally posted by BigGiRL:[..]
    No surprise, but no-one ever contacted me back. So I decided to call myself. And when after 15 minutes on hold my call is taken I get a person on the line that hears my story and then asks me to wait as he's looking into it.
    Then something really shameless happens as he gets back on the phone. I hear him make some scratching noises and then starts asking "mam, are you still there? can you hear me?"
    At that point I'm screaming: "Yes, yes! Don't do this to me man! I know you can hear me!!!"
    And I think I can hear him struggling, but he quickly speaks: "customer doesn't reply, I'm terminating this call..."

    Absolutely disgraceful

    dus eh...
  2. Vraagje....Het blijft wat blur voor me namelijk. Besloten om in april, mei op vakantie naar de USA te gaan. Nu past het in het reisschema om op 7 mei San Jose aan te doen voor E&I. Als ik een ticketmasteraccount aanmaak en koppel kom ik dan in de problemen met mijn account voor de Europa shows? Dit wil ik absoluut voorkomen.
  3. Originally posted by Sotie:Vraagje....Het blijft wat blur voor me namelijk. Besloten om in april, mei op vakantie naar de USA te gaan. Nu past het in het reisschema om op 7 mei San Jose aan te doen voor E&I. Als ik een ticketmasteraccount aanmaak en koppel kom ik dan in de problemen met mijn account voor de Europa shows? Dit wil ik absoluut voorkomen.
    ik zou een apart TM account aanmaken als dat kan
  4. Nou ja zeg...!!!

    Het hele punt van Record Store Day is toch juist dat je eens een echte platenzaak opzoekt...???

    ...

    Maar wel handig, dat geef ik toe - en ja, waarom zou Bol geen echte platenzaak zijn als je er gewoon platen kan kopen? Ik geef het op...
  5. Originally posted by BigGiRL:[..]
    Nou ja zeg...!!!

    Het hele punt van Record Store Day is toch juist dat je eens een echte platenzaak opzoekt...???

    ...

    Maar wel handig, dat geef ik toe - en ja, waarom zou Bol geen echte platenzaak zijn als je er gewoon platen kan kopen? Ik geef het op...
    Bol heeft wel eens eerder RSD items aangeboden maar kon uiteindelijk nooit leveren. Was bij o.a. Ordinary Love het geval.
  6. Apart TM account, op een andere naam bedoel je? Gekoppeld aan een andere creditcard, dat gaat lastig worden. Zal in ieder geval een TM USA account aanmaken
  7. Originally posted by Sotie:Vraagje....Het blijft wat blur voor me namelijk. Besloten om in april, mei op vakantie naar de USA te gaan. Nu past het in het reisschema om op 7 mei San Jose aan te doen voor E&I. Als ik een ticketmasteraccount aanmaak en koppel kom ik dan in de problemen met mijn account voor de Europa shows? Dit wil ik absoluut voorkomen.
    Niet in de problemen maar als je met je U2.com account kaartjes voor US koopt dan kun je niet meer voor Europa kopen. Het is 2 kaartjes per jaar per account.
  8. Ik heb nog maar één USA kaartje nodig.
    Kan ik dan nog een kaartje voor Europa kopen?
  9. 2 per account per jaar, dus als je er eentje voor de US koopt kun je er daarna nog eentje voor Europa kopen.