1. Klopt niet. Je kunt ze voor alle EU concerten gebruiken, check de link maar.

    Plus:
  2. ah ok, super, bedankt!
  3. Ik zie net dat vak 203 zowel voor €205 als €105 wordt aangeboden bij ticketmaster. Ik heb zelf €105 betaald. Weet iemand het verschil? Lijkt toch vreemd zon prijsverschil voor hetzelfde vak.
  4. de onderste 6 rijen van dat vak zijn duurder meende ik
  5. Ah dat zou kunnen. Ik heb rij 11. Ik denk dat het voor het zicht weinig verschil maakt.

    Zou mijn code voor een eventueel extra concert gebruikt kunnen worden, nu ik maar 1 ticket heb gekocht? U2.com heeft het over 2 tickets for one show in one transaction.....dus denk van niet dan...


  6. Zal eerder tussen 6-11 november worden.
  7. hmm, als ik de boel hier ff doorlees is Ziggo al uitverkocht voor de pre sale? Vannacht kom ik terug uit buitenland, dus ga het toch maar meteen proberen. Heb 1x
    Experience en 1x innocence code. 2 GA's Amsterdam en 2 Londen is het doel. Anders maar hopen op de extra concerten en weer pre sale. Veel plezier allemaal die al kaarten hebben.
    Gr Thijs
  8. Innocence pre sale was een drama
  9. Hoeveel kaarten zullen er beschikbaar zijn voor de bol sale? Denk max 1500
  10. Ik heb nog een Bol.com code te besteden en daar wil ik twee kaartjes voor proberen te kopen voor Parijs #1.
    Het enige probleem is dat ik niemand heb om mee samen te gaan!

    Heb jij het zelfde probleem en kan jij eventueel aan twee kaartjes komen voor Parijs #2 stuur me dan even een PM dan praten we verder.
  11. Hoeveel albums waren er verkocht hier in NL eigenlijk? Misschien wel 20,000 ofzo? Misschien veel meer? Geen idee van de aantallen.
  12. Originally posted by dennisromy:hmm, als ik de boel hier ff doorlees is Ziggo al uitverkocht voor de pre sale? Vannacht kom ik terug uit buitenland, dus ga het toch maar meteen proberen. Heb 1x
    Experience en 1x innocence code. 2 GA's Amsterdam en 2 Londen is het doel. Anders maar hopen op de extra concerten en weer pre sale. Veel plezier allemaal die al kaarten hebben.
    Gr Thijs
    als de experience groep in een andere vijver zit te vissen dan de Innocence groep, dan heb je misschien kans dat daar nog wel staanplaatsen over zijn. In de Innocence groep komen alleen af en toe nog de duurdere zitplaatsen boven water.