1. Flappie flubt U2.
  2. Voor alle FC Twente fans onder ons. Dramatische dag vandaag. Degradatie is een feit. Het had niet zover hoeven komen. Jammer hoor. Volgend seizoen blijf ik ze aanmoedigen. Veel wedstrijden lekker dichtbij Amsterdam. Een schrale troost. Nu op naar de U2 concerten.
  3. Het was een kl.... zondag 29-04-2018 gisteren, Twente gedegradeerd, Max weer brokken, een U2 setlist waar ik vooralsnog niet zo blij van wordt.
  4. Originally posted by maartenpetra:Voor alle FC Twente fans onder ons. Dramatische dag vandaag. Degradatie is een feit. Het had niet zover hoeven komen. Jammer hoor. Volgend seizoen blijf ik ze aanmoedigen. Veel wedstrijden lekker dichtbij Amsterdam. Een schrale troost. Nu op naar de U2 concerten.
    Pff zeg dat wel. Al kan niemand zeggen dat het echt als een verrassing kwam.

    'k Zat nog in het stadion tegen PEC (2-0) en dat gaf me hoop. Totdat Sparta de volgende dag het gat weer naar 4 punten bracht.

    Nu saneren, opnieuw beginnen, en meer sturen op scouting en eigen jeugd.
  5. Is het heel lullig om te zeggen dat het voor de rest van Nederland als verdiend komt? Zelfde had ik met Roda een aantal jaar geleden, er is zo'n rotzooi van gemaakt dat het eigenlijk terecht is. (Zelfde geldt voor Ajax, maar dat terzijde )
  6. Originally posted by bartajax:Is het heel lullig om te zeggen dat het voor de rest van Nederland als verdiend komt? Zelfde had ik met Roda een aantal jaar geleden, er is zo'n rotzooi van gemaakt dat het eigenlijk terecht is. (Zelfde geldt voor Ajax, maar dat terzijde )
    Dat is heel lullig , maar is wel zo als het is, helaas.
  7. Originally posted by bartajax:Is het heel lullig om te zeggen dat het voor de rest van Nederland als verdiend komt? Zelfde had ik met Roda een aantal jaar geleden, er is zo'n rotzooi van gemaakt dat het eigenlijk terecht is. (Zelfde geldt voor Ajax, maar dat terzijde )
    Hoezo Ajax, die hebben de competitie gewonnen, ok de Jupiler League dan
  8. Goedemorgen. Is er iemand hier die weet of er online al sheetmusic van de nieuwe cd te vinden is? Mijn zoontje van 9 speelt viool en heeft inmiddels With or without you en I still haven't found in zijn repertoire :-) maar wil graag een paar nummers van SOE gaan oefenen. Ik kan zo snel niks vinden online
  9. Originally posted by mezzamorphis:Goedemorgen. Is er iemand hier die weet of er online al sheetmusic van de nieuwe cd te vinden is? Mijn zoontje van 9 speelt viool en heeft inmiddels With or without you en I still haven't found in zijn repertoire :-) maar wil graag een paar nummers van SOE gaan oefenen. Ik kan zo snel niks vinden online
    Heb ik ook al naar gezocht. Maar helaas nog niet gevonden.
  10. Originally posted by mezzamorphis:Goedemorgen. Is er iemand hier die weet of er online al sheetmusic van de nieuwe cd te vinden is? Mijn zoontje van 9 speelt viool en heeft inmiddels With or without you en I still haven't found in zijn repertoire :-) maar wil graag een paar nummers van SOE gaan oefenen. Ik kan zo snel niks vinden online
    En dan bedoel je de melodie of mogen het ook akkoorden zijn?