1. Shirt is al verkocht
  2. Keulen 2 zijn nu GA kaarten te krijgen, wel etickets
  3. Het klopt toch dat je voor Red Zone enkel de uitgeprinte bevestigingsmail (en waarschijnlijk ook credit card) moet meenemen? Het staat er zo op, maar ik vind dat zo vreemd dat we geen ticket hebben. Voor Parijs hebben we wel tickets, maar dat is dan wel geen Red Zone.
  4. Heeft iemand al kaarten voor Keulen 2 ontvangen?
    Ik had die in de tijd besteld via code bol.com
  5. Ik heb mijn keulen 2 kaarten ook via de bol.com code gekocht. En ik had binnen een paar weken mijn (collectors)tickets al binnen.
  6. Ah k, zijn dat die plastic hangertjes? ook via ticketmaster.de?
  7. Originally posted by KC11:Het klopt toch dat je voor Red Zone enkel de uitgeprinte bevestigingsmail (en waarschijnlijk ook credit card) moet meenemen? Het staat er zo op, maar ik vind dat zo vreemd dat we geen ticket hebben. Voor Parijs hebben we wel tickets, maar dat is dan wel geen Red Zone.
    Ik heb gebeld naar ticketmaster en daar zeggen ze dat als je RedZone hebt je uiterlijk 2 weken voor het concert de juiste info krijg thuisgestuurd.en daarmee je ticket kunt afhalen voor het concert
  8. Originally posted by PatrickSilviaSanne:[..]
    Ik heb gebeld naar ticketmaster en daar zeggen ze dat als je RedZone hebt je uiterlijk 2 weken voor het concert de juiste info krijg thuisgestuurd.en daarmee je ticket kunt afhalen voor het concert
    Oei dat heb ik al niet gehad. Gewoon naar ticketmaster bellen?
  9. Ja zou ik zeker doen maar kan alleen via Nederlands tel.nr.of eigenlijk het land waar je ze gekocht heb....ik ga naar Amsterdam,daarom NL
  10. Hoop dat bono zich snel weer beter voelt en zijn stem weer optimaal is... wat klote als je nu daar staat in berlijn... hopelijk komt er een nieuwe datum voor de toeschouwers er bij ..
  11. Originally posted by Marieke:Hoop dat bono zich snel weer beter voelt en zijn stem weer optimaal is... wat klote als je nu daar staat in berlijn... hopelijk komt er een nieuwe datum voor de toeschouwers er bij ..
    Ja........ volgens mij is de band er echt wel kapot van. Laten we er het beste van hopen.
  12. Hoop dat ie snel opknapt.. maar heb mijn twijfels bij de shows in keulen... das wel zo dichtbij nu... ben al ban voor hamburg volgende maand(ga ik zelf heen)..
    Dit is artiest/band ern van de ergste dingen die je volgens mij kunt mee maken....