1. Originally posted by Remy:Maargoed het blijft ook U2. Zal niet de eerste en laatste keer zijn dat een tour niet doorgaat die al gepland is. Vergeet 2016 ook niet waar alle arena’s e.d. al geboekt waren en uiteindelijk alles werd geannuleerd.

  We weten meer in december
  Hoe zat dat 2016 verhaal ook alweer ?
 2. Na Songs of Innocence en de Innocence tour was het altijd het idee geweest om gelijk het Experience album uit te brengen en de Experience tour te doen. Dus werden er al arena's geboekt, plannen gemaakt etc. Ik heb vrienden die werken bij arena's in de US en die hadden al hele schema's, exacte data en plattegronden liggen voor de U2 shows daar. Alles was eigenlijk al geboekt voor vanaf voorjaar 2016.

  Maarja, toen kwam er geen album.. dus geen tour.. alles geannuleerd, en U2 "moest" als compensatie TJT doen voor LiveNation. (dat laatste is een aanname overigens, maar lijkt me gezien dit hele verhaal redelijk aannemelijk)
 3. Originally posted by Remy:[..]
  Het zijn niet echt geruchten van crew members. Er is ze gevraagd door U2 management om van augustus tot en met december weer mee te gaan met U2 op tour, om in ieder geval die termijn vrij te houden.

  maar dat zijn alweer 2 verschillende dingen. Meegaan op tour, of rekening houden met de mogelijkheid. Omdat de berichten helemaal op het einde van de tour komen denk ik zelf meer aan dat laatste... als je die mensen op het einde van de tour naar huis stuurt is het misschien wel handig om ze een beetje een indicatie te geven van wanneer U2 op zn vroegst weer plannen heeft.