1. Typfoutje is my middle name
 2. Deze is gaaf ja! Heb hem ook ontmoet, stond ernaast in Keuelen 1. Hele aardige man!
 3. Ben benieuwd of ik hem in hamburg ga zien
 4. Goedenavond, ik heb een ticket (zitplaats vak 410) voor Berlijn kunnen bemachtigen van Annabe uit Tsjechie. Inmiddels betaald en ontvangen. Ze kon nu niet. Heel gaaf dat ik via deze fantastische side toch nog een U2 ticket voor het buitenland heb. Voor mij de eerste x dat ik ze buiten NL ga zien. Erg bijzonder, zeker omdat het voorlopig de laatste is. Ik ben er erg blij mee. Misschien ga ik met de trein 13 nov. Zijn er nog meer mensen die met de trein gaan? Ik.ga vanaf Amsterdam. Of eventueel samen rijden met de auto, indien mogelijk natuurlijk ergens vanuit NL. Misschien ook leuk om bijv bij de MB Arena af te spreken!
 5. Originally posted by maartenpetra:Goedenavond, ik heb een ticket (zitplaats vak 410) voor Berlijn kunnen bemachtigen van Annabe uit Tsjechie. Inmiddels betaald en ontvangen. Ze kon nu niet. Heel gaaf dat ik via deze fantastische side toch nog een U2 ticket voor het buitenland heb. Voor mij de eerste x dat ik ze buiten NL ga zien. Erg bijzonder, zeker omdat het voorlopig de laatste is. Ik ben er erg blij mee. Misschien ga ik met de trein 13 nov. Zijn er nog meer mensen die met de trein gaan? Ik.ga vanaf Amsterdam. Of eventueel samen rijden met de auto, indien mogelijk natuurlijk ergens vanuit NL. Misschien ook leuk om bijv bij de MB Arena af te spreken!
  Er zijn veel Nederlanders in Berlijn voor de laatste show en een ieder reist er op een eigen manier naar toe. Reken er maar op dat de dag voor de show de GA-line er al is. Even hoi zeggen, praatje maken, etc. is zo geregeld.
 6. Originally posted by maartenpetra:Goedenavond, ik heb een ticket (zitplaats vak 410) voor Berlijn kunnen bemachtigen van Annabe uit Tsjechie. Inmiddels betaald en ontvangen. Ze kon nu niet. Heel gaaf dat ik via deze fantastische side toch nog een U2 ticket voor het buitenland heb. Voor mij de eerste x dat ik ze buiten NL ga zien. Erg bijzonder, zeker omdat het voorlopig de laatste is. Ik ben er erg blij mee. Misschien ga ik met de trein 13 nov. Zijn er nog meer mensen die met de trein gaan? Ik.ga vanaf Amsterdam. Of eventueel samen rijden met de auto, indien mogelijk natuurlijk ergens vanuit NL. Misschien ook leuk om bijv bij de MB Arena af te spreken!
  Met de trein duurt 6,5 uur vanuit Amsterdam.
 7. Ik zou 12 nov dan reizen en een of 2 overnachtingen doen.. je wilt niet dat je dadelijk treinstoring hebt en telaat komt...
 8. Ok allen bedankt voor de tips. Ik ga kijken wat te doen. Misschien met de auto als mn vrouw mee gaat, zij naar de bios en ik U2. Maar we zitten een beetje met de kids. Of toch de trein. Ik zie nog wel. Thanks.
 9. Nog een goeie twee weken en het is eindelijk zover! Mijn enige concert deze tour dus ik kijk er echt naar uit. Deze keer de setlist niet al te veel proberen te bekijken op voorhand. Op zich weet ik grotendeels wel welke nummers ze gaan spelen (verrassingen zullen er dus niet zijn voor mij), maar ik ken de volgorde van de setlist alleszins niet vanbuiten waardoor het toch allemaal wat "nieuw" blijft voor mij. (in tegenstelling tot 2015 toen ik zelfs de bindteksten van BOno zowat letterlijk vanbuiten kende door té veel Youtube te kijken op voorhand ) Dat er blijkbaar amper variatie zit in de setlist is voor mij deze keer alvast geen nadeel, nu hoef ik het mezelf alvast niet te beklagen als blijkt dat ze tijdens een ander show plots wél nummer X of Y spelen en ik deze niet gehoord heb.

  Nog vraagje ivm GA-plaatsen: iemand die hier eigenlijk ervaringen heeft met frontrailplekken aan de catwalk? In 2015 twee keer vooraan aan E-stage gestaan, deze keer wou ik dus sowieso eens een ander plek. Frontrail mainstage lijkt me uiteraard ook ideaal, al vrees ik dat om daar een frontrailplek te bemachtigen, het zowat noodzakelijk is om wel héél vroeg te gaan queuen (vroeg als in "de dag op voorhand"). Een frontrailplek aan de catwalk lijkt me wel nog haalbaar als ik in de zeer vroege ochtend (5u-6u) aansluit aan de queue, ik vroeg me alleen af hoe de beleving daar is? Op zich passeert de band natuurlijk wel vaak over de catwalk, maar misschien dat de interactie tussen band en publiek daar minder is aangezien de "actie" zelf meestal op ofwel E-stage ofwel mainstage plaatsvindt en ge u aan de catwalk dus nooit echt betrokken voelt bij het concert? Is het scherm overigens nog een béétje zichtbaar frontrail catwalk?