1. ik ook niet maar als voorbeeld waar zou je zitten skybox of rij 20 voor dat geld
  2. Zullen vast wel die nerds zijn, die zich met hun bimbo's op de foto laten zetten op de catwalk voor aanvang concert. Zit je lekker te genieten van enthousiaste U2 fans, komt er ineens een fotosessie van well dressed en opgedirkt volk voor je neus. Ik ben voorstander van een bierdouche!
  3. Originally posted by TheUglyOne:Zullen vast wel die nerds zijn, die zich met hun bimbo's op de foto laten zetten op de catwalk voor aanvang concert. Zit je lekker te genieten van enthousiaste U2 fans, komt er ineens een fotosessie van well dressed en opgedirkt volk voor je neus. Ik ben voorstander van een bierdouche!
  4. Originally posted by TheUglyOne:Zullen vast wel die nerds zijn, die zich met hun bimbo's op de foto laten zetten op de catwalk voor aanvang concert. Zit je lekker te genieten van enthousiaste U2 fans, komt er ineens een fotosessie van well dressed en opgedirkt volk voor je neus. Ik ben voorstander van een bierdouche!
  5. Wij waren 652€ kwijt voor 2 red zone tickets. Eigenlijk ook belachelijk veel als ik erover nadenk

  6. met dat bedrag ben ik al kwijt voor naar USA met 2 maal concert ticket
  7. dan moet je nu eens omrekenen in guldens het dubbele
    maar je staat wel in de red zone
  8. Originally posted by Symon_1989:Wij zitten eerste rang van 200 euro. Dat we dit zouden betalen is een bewuste keus. Zitten we hier straks tussen de mensen die in hun ogen een te duur kaartje hebben gekocht of tussen echte fans die het geld er voor over hebben?

    De keuze is aan jezelf inderdaad, maar om te stellen dat je dan pas een fan bent is een beetje negatief.
  9. Ik heb het bedrag van € 200,- er absoluut voor over. Neemt niet weg dat het wel een stevig bedrag is.
  10. Dan krijg je vast wel Numb erbij!