1. Originally posted by StefLit:[..]
    Persoonlijk vind ik de vinylversie beter klinken, meer dynamiek. Zowel via speakers als via koptelefoon. Laatst had ik een paar vrienden te eten, beide gelijktijdig aangezet en geschakeld tussen cd en vinyl via m'n normale stereo. Allemaal vonden ze vinyl beter klinken. De cd mix klinkt scheller lijkt wel. Via mijn surroundversterker valt dit schellere geluid trouwens niet op, maar dat komt volgens mij weer door de audiobewerking (audessey) van het apparaat.

    Ik heb van een vriend, die zelf produceert en masters maakt, begrepen dat er voor vinyl en cd een aparte eindmaster gemaakt wordt.
    Dat is interessant, dat wist ik niet. Maar heb je je cd-speler wel digitaal aangesloten op je versterker? Dat maakt namelijk heel veel verschil.
  2. Originally posted by TheShowman:[..]
    Dat is interessant, dat wist ik niet. Maar heb je je cd-speler wel digitaal aangesloten op je versterker? Dat maakt namelijk heel veel verschil.
    Op m'n surround wel. Via mijn stereo niet want mijn cd speler heeft maar een digitale uitgang (is al een oudje). Zal binnenkort 'ns een keer wisselen en de digitale out op mijn stereo aansluiten en testen. Zou best weleens uit kunnen maken want de dac in de stereoversterker is beter dan de dac in de cd-speler. Stom, niet eerder aan gedacht.
  3. Even een vraag. Kan het kwaad om maandag kaarten te kopen met de bol code op hetzelfde ticketmaster account waarmee ik tijdens de experience kaarten heb gekocht? Wil kijken of ik iemand kan helpen om aan kaarten te komen
  4. Goeie vraag.

    Zit zelf met twee u2.com accounts en maar een ticketmaster account.

    Denk dat ik er voor de zekerheid nog maar een aanmaak.
  5. Originally posted by one8ung:Goeie vraag.

    Zit zelf met twee u2.com accounts en maar een ticketmaster account.

    Denk dat ik er voor de zekerheid nog maar een aanmaak.
    Je komt wel via een andere code binnen dus wat dat betreft zou het geen probleem moeten zijn
  6. Originally posted by BigGiRL:[..]
    Het is niet ideaal, dat geef ik onmiddelijk toe. En de belonging is eigenlijk ook vrij minimaal als je maar 2 kaartjes mag kopen, maar in 2015 wist iedereen dat er vervolg zou komen met de e+i tour. Dat het een jaartje still zou zijn (2016), kon je op je vingers uittellen. En toen de JT2017 tour kwam was dat uiteindelijk toch goed nieuws voor de fans en had je nog direct lol van je langdurig lidmaatschap (priority access).
    Verder is het nooit stil gevallen rond Songs Of Experience, dus voldoende reden om lid te blijven van U2C in 2017 zou ik zeggen.

    aan de andere kant kun je ook zeggen; door een jaartje over te slaan kun je ook 40 euro besparen en dat later eventueel in een extra lidmaatschap stoppen. De vorige keren kon je met een Innocence code afgezien van het voorvak in Dublin alles toch vrij makkelijk krijgen. Dit jaar is het helaas wat lastiger, maar toch wel staanplaatsen voor Keulen kunnen scoren. En in de volgende ronde van de toegevoegde concerten zal het sowieso wat rustiger zijn, dan ben ik blij dat ik het geld voor een extra account eerder al bespaard heb . Dat cadeau met die lithographs was trouwens ook een goede reden om af te haken, dat vond ik eigenlijk en beetje een belediging voor de trouwe U2 fan.
  7. Originally posted by mezzamorphis:Even een vraag. Kan het kwaad om maandag kaarten te kopen met de bol code op hetzelfde ticketmaster account waarmee ik tijdens de experience kaarten heb gekocht? Wil kijken of ik iemand kan helpen om aan kaarten te komen
    dat zou geen probleem moeten zijn. Volgens mij is het gewoon legaal en daarnaast gaan ze dat soort dingen ook echt niet checken.
  8. Originally posted by mezzamorphis:Even een vraag. Kan het kwaad om maandag kaarten te kopen met de bol code op hetzelfde ticketmaster account waarmee ik tijdens de experience kaarten heb gekocht? Wil kijken of ik iemand kan helpen om aan kaarten te komen

    Geen enkel probleem, en waarom zou het ook, het is een andere pre-sale en ook nog eens een andere code
  9. Originally posted by Ricku2:[..]

    aan de andere kant kun je ook zeggen; door een jaartje over te slaan kun je ook 40 euro besparen en dat later eventueel in een extra lidmaatschap stoppen. [...]
    Dat cadeau met die lithographs was trouwens ook een goede reden om af te haken, dat vond ik eigenlijk en beetje een belediging voor de trouwe U2 fan.
    Volgens mij heb ik ze nog steeds in de koker zitten

  10. Ze hangen bij ons in de woonkamer. Eens in de zoveel tijd een andere...
  11. Netjes