1. Deze mail heb ik ontvangen bij de silver ticket P1 is niet beschikbaar.

  2. Toch benieuwd hoe ze dit willen gaan doen dan
  3. tijdens de voorverkoop van U2 in de Ziggo was het nog helemaal niet bekend dat deze wedstrijd op de dezelfde dag zou zijn, maar men wist natuurlijk wel dat er een redelijke kans was dat er op zondagmiddag een wedstrijd zou zijn in de Arena. Maar blijkbaar heeft ze dat destijds niet weerhouden om parkeertickets voor P1 te verkopen. Het lijkt me dan ook dat mensen die al een parkeerticket hebben daar gewoon terecht kunnen.
  4. Moest met mijn vrouw mee naar Toppers in Arena. Katy Perry was in Ziggo en er was nog wat te doen in HMH. Er was parkeerplek genoeg. En was ook zo weer op snelweg na afloop. Don't worry


  5. Dat P1 niet meer toegankelijk zou zijn op het uur dat de meeste mensen arriveren, had ik dan ook wel verwacht. Ik vroeg me vooral af vanaf wanneer er dan niet niet meer binnengereden kan worden aangezien wij in de zeer vroege ochtend al zullen arriveren.
  6. Originally posted by PatrickSilviaSanne:Moest met mijn vrouw mee naar Toppers in Arena. Katy Perry was in Ziggo en er was nog wat te doen in HMH. Er was parkeerplek genoeg. En was ook zo weer op snelweg na afloop. Don't worry
    met je vrouw mee naar de toppers? dr zijn mensen voor minder gescheiden

  7. Heb de vraag even voorgelegd...geen probleem dus inderdaad
  8. Zojuist de 3D dance mixes (subscription gift) ontvangen.

    Leuk item maar volgens mij had ik deze mixes allemaal al.
  9. Zojuist de 3D dance mixes (subscription gift) ontvangen.

    Leuk item maar volgens mij had ik deze mixes allemaal al.
  10. Vandaag ook ontvangen, heb niks met remixes en heb ook geen pickup. Vind de gifts van de afgelopen jaren niets. U22 en From the ground up, waren zeer welkom overigens.
  11. Originally posted by ferrari:Vandaag ook ontvangen, heb niks met remixes en heb ook geen pickup. Vind de gifts van de afgelopen jaren niets. U22 en From the ground up, waren zeer welkom overigens.
    U22 en from the Ground Up, beste gift ooit. Daarvoor ook zeker mooie gifts (cd's) Gaat niet meer gebeuren denk ik. Erg jammer. Volledige inbreng vd fans (U22). De 2019 gift mag wel weer zo iets zijn, dus met inbreng fans. Aangezien we na deze tour lang niets meer van ze zullen horen. En wij massaal naar hun concerten komen. Kunnen we nog nagenieten.