1. Originally posted by Remy:[..]
    Hoeveel albums waren er verkocht hier in NL eigenlijk? Misschien wel 20,000 ofzo? Misschien veel meer? Geen idee van de aantallen.


    In België (althans Vlaanderen) stond het album de eerste week ook meteen op nr1 dus reken maar dat er van hieruit ook heel wat fans maandag tickets zullen proberen te scoren voor Amsterdam. Misschien beter maandagochtend een Euromillions-biljet kopen, dan hebben we toch iéts met een realistische kans op succes
  2. Originally posted by Remy:[..]
    Hoeveel albums waren er verkocht hier in NL eigenlijk? Misschien wel 20,000 ofzo? Misschien veel meer? Geen idee van de aantallen.
    lastig in te schatten en op internet valt er ook niet veel over te vinden. Volgens wikipedia 15.000+ in België tot nu toe, in Engeland de eerste week 40.000. NL zal de 20.000 wel gehaald hebben, maar dat zijn natuurlijk niet allemaal pre-orders bij Bol geweest. Ik gok wel dat het aantal uitgedeelde codes (x2) behoorlijk hoger ligt dan het aantal beschikbare kaarten en zeker het aantal 'betaalbare' kaarten. De veldkaarten zullen na een paar minuten wel weer verdwenen zijn.
  3. vandaag de innocence groep was een ramp.. wij hebben gelukkig kaarten voor wat we graag wilde nl staanplaatsen voor hamburg van 3okt. maar een vriendin van mij zat bij ons met der laptop en wilde graag staan kaarten voor ziggo.. niet gelukt helaas ja dure zitkaarten met een onmogenlijk zicht wel beschikbaar.... gekeken in hamburg voor staankaarten maar nope ook al weg (wij zelf hadden al heel veel geluk met 2 x2 kaarten). uiteindelijk voor haar 2 berlijn kaarten kunnen krijgen wel zit plaatsen helaas .. maar ze plakken er nu mooi weekendje berlijn aan..
    vriend van ons heeft vandaag kaarten gekocht voor ziggo zitplaatsen maar aangezien hij met zijn gezin wil gaan (4pers) moet ie maandag nog x proberen met de BOL presale om nog aan 2 zitkaarten te komen hij hoopt natuurlijk dat die zitplaatsen beetje in de buurt liggen van de eerdere zitplaatsen die hij vandaag bemachtigd heeft... duim voor hem maandag..
  4. Originally posted by Marieke:vandaag de innocence groep was een ramp.. wij hebben gelukkig kaarten voor wat we graag wilde nl staanplaatsen voor hamburg van 3okt. maar een vriendin van mij zat bij ons met der laptop en wilde graag staan kaarten voor ziggo.. niet gelukt helaas ja dure zitkaarten met een onmogenlijk zicht wel beschikbaar.... gekeken in hamburg voor staankaarten maar nope ook al weg (wij zelf hadden al heel veel geluk met 2 x2 kaarten). uiteindelijk voor haar 2 berlijn kaarten kunnen krijgen wel zit plaatsen helaas .. maar ze plakken er nu mooi weekendje berlijn aan..
    vriend van ons heeft vandaag kaarten gekocht voor ziggo zitplaatsen maar aangezien hij met zijn gezin wil gaan (4pers) moet ie maandag nog x proberen met de BOL presale om nog aan 2 zitkaarten te komen hij hoopt natuurlijk dat die zitplaatsen beetje in de buurt liggen van de eerdere zitplaatsen die hij vandaag bemachtigd heeft... duim voor hem maandag..
    Niet voor iedereen, ik ging er soepel door en had ook staanplaatsen.
  5. Kan iemand mij even helpen met het volgende dilemma: ik heb 2x GA kaarten voor Londen via eXPERIENCE presale. Ik heb nog de code van bol.com die ik vanaf maandag kan gebruiken. Ik twijfel of ik deze voor Amsterdam moet gebruiken of dat ik voor een concert in Duitsland (bij voorkeur Berlijn) moet gaan. Ik ga er vanuit dat GA bij beide lastig gaat worden ivm eerdere voorverkopen (als ik beschikbaarheid check met mijn eXPERIENCE-code zie ik die niet meer beschikbaar) en ik denk zelfs dat twee kaarten voor Amsterdam zelf heel lastig wordt gezien de drukte met kaarten in de eerste twee presales.. Aan de andere kant denk ik dat ik in Duitsland nog wel via de gewone verkoop aan kaarten moet kunnen komen, want daar loopt het volgens mij nooit echt storm (zeker als er meerdere concerten zijn). Is het raadzaam om toch voor Amsterdam te gaan maandagochtend en dan later via gewone verkoop in Duitsland of juist andersom?
  6. Ik ga voor Ams, GA lukt het niet dan Keulen.
  7. Originally posted by Eriktotti88:Kan iemand mij even helpen met het volgende dilemma: ik heb 2x GA kaarten voor Londen via eXPERIENCE presale. Ik heb nog de code van bol.com die ik vanaf maandag kan gebruiken. Ik twijfel of ik deze voor Amsterdam moet gebruiken of dat ik voor een concert in Duitsland (bij voorkeur Berlijn) moet gaan. Ik ga er vanuit dat GA bij beide lastig gaat worden ivm eerdere voorverkopen (als ik beschikbaarheid check met mijn eXPERIENCE-code zie ik die niet meer beschikbaar) en ik denk zelfs dat twee kaarten voor Amsterdam zelf heel lastig wordt gezien de drukte met kaarten in de eerste twee presales.. Aan de andere kant denk ik dat ik in Duitsland nog wel via de gewone verkoop aan kaarten moet kunnen komen, want daar loopt het volgens mij nooit echt storm (zeker als er meerdere concerten zijn). Is het raadzaam om toch voor Amsterdam te gaan maandagochtend en dan later via gewone verkoop in Duitsland of juist andersom?
    GA gaat overal lastig worden via de gewone (en de Bol) verkoop denk ik. In Duitsland zijn er sowieso maar weinig GA plekken beschikbaar ivm de kleine vloer (meer dan de helft kleiner dan Ziggo).
  8. wat zijn het toch zielige mensen die hun bol.com code op Marktplaats verkopen.
    man man man....
  9. tja, u2 verkoopt ze zelf ook maar goed, als ik dan lees dat iemand er 30 euro voor wil hebben dan gaat er wel iets goed mis denk ik. 5 euro ofzo kun je er best voor vragen als je m zelf niet nodig bent en je hebt 20 euro neergelegd voor de cd.
  10. en zn code is nog altijd geen garantie dat je een kaartje kunt bemachtigen... zou zeggen met zn code koop kaartjes en verkoop ze dan..
  11. Zag al biedingen van €75,- op Marktplaats voor die Bolcom pre-sale code. Wat een eikols die het verkopen en wat een sukkols die erin trappen.
  12. Originally posted by Youri:Zag al biedingen van €75,- op Marktplaats voor die Bolcom pre-sale code. Wat een eikols die het verkopen en wat een sukkols die erin trappen.
    jep behoorlijk met beetje pech heb je dus lucht gekocht he als je er niet doorkomt met de presale...